Start dropdown content
sluiten

Herhaal medicatie

U kunt uw herhaalmedicatie online bestellen op MijnGezondheid.net

 

Naar MijnGezondheid.net

Ik wil meer informatie

Ik wil me aanmelden

U kunt herhaalmedicatie ook bestellen via de receptenlijn

 

076-5931682

Kies optie 2. Spreek duidelijk uw naam, geboortedatum en de namen van de door u gewenste medicatie in. Indien de medicatie bezorgd moet worden, spreek dit dan ook duidelijk in.

Medicatie die voor 11:00 is besteld, kan na 2 werkdagen worden opgehaald bij de apotheek. Bestel dus tijdig!

Herhaalrecepten kunnen ook ’s avonds en in het weekend worden ingesproken. 

 

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content
sluiten

Stel een vraag

U kunt uw vraag stellen op MijnGezondheid.net

 

Heeft u een vraag of wilt u de uitslag van onderzoek weten, dan kunt u dit ook online doen. Via een e-consult komt de vraag rechtstreeks bij de arts terecht. Deze geeft dan snel antwoord. Maximaal binnen 2 werkdagen. Deze functie is ook handig als de praktijk telefonisch druk bezet is.

Naar MijnGezondheid.net

Ik wil meer informatie

Ik wil me aanmelden

Veel vragen kunt u direct aan onze assistenten stellen

 

U kunt telefonisch uw vraag stellen of een uitslag opvragen aan de assistente. Zij zijn bereikbaar van 8 tot 17 uur. Tussen 12.30 en 13.00 is het pauze, dan zijn we alleen bereikbaar in geval van spoed. 
Tussen 13.00 en 15.30 uur is het telefonisch spreekuur van de huisarts. U kunt zich ’s ochtends hiervoor aanmelden via de assistente. De huisarts zal u dan ’s middag terug bellen. 

076-5931682

 

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content
sluiten

Inschrijven

Onze praktijk is open voor nieuwe inschrijvingen

Onze praktijk is geopend voor inwoners van Terheijden, Wagenberg en Hooge Zwaluwe. Inschrijven kan via ons inschrijfformulier wat u vindt op de website of bij ons aan de balie kunt ophalen. Wij verzoeken u het formulier volledig in te vullen en persoonlijk met het formulier en legitimatiebewijs op de praktijk langs te komen. Als u vragen heeft, kunt u die altijd aan onze assistente stellen of tijdens een kennismakingsgesprek aan een van de huisartsen. Op de praktijk ligt een praktijkfolder voor u klaar met alle informatie over onze praktijk. Tevens ontvangt u van ons een folder over het Landelijk Schakelpunt (LSP). In deze folder zit een toestemmingsformulier waarmee u aan kunt geven of uw medische gegevens beschikbaar gesteld mogen worden voor o.a. de huisartsenpost en dienstapotheek.

“Download hier ons inschrijfformulier” 

 

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content
Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content
sluiten

Tip of klacht melden

Een klacht? Bespreek uw onvrede met uw huisarts

Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het samen met u op te lossen.

U kunt uw klacht ook bij ons melden met behulp van het klachtenformulier aan het eind van deze pagina.

Is het lastig voor u om uw klacht met ons te bespreken of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 088 0229190.

Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is.

Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u in de folder vinden in de wachtkamer en op www.skge.nl.

Moet ik naar de dokter

Voordat u belt, bepaal binnen 1 minuut of u naar de dokter moet.

Wij geven u direct advies.

 

Welkom bij huisartspraktijk Onder de Torens

Op onze website leest u meer over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden. Wij vinden het belangrijk dat wij laagdrempelig voor u bereikbaar zijn. Wij staan dagelijks voor u klaar tussen 8:00 en 17:00 uur. Om u goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, doen we steeds meer onderzoeken zelf. 

Download hier onze praktijkfolder!

 

Huisarts in opleiding

Vanaf 1 maart hebben we weer een huisarts in opleiding in onze praktijk: Frank van Roon. Hij is werkzaam op dinsdag, woensdag en vrijdag.

 

Reizigersvaccinatie

Per 1 februari zijn wij gestopt met het geven van advies voor reizigersvaccinaties. De nog lopende aanvragen zullen wij uiteraard afhandelen. 

 

Echo's in de praktijk

Vanaf heden is het mogelijk om in onze praktijk echo's te maken van gewrichten, huid of de buik. Deze echo's worden gemaakt door een radioloog van Pluhz. Het grote voordeel voor de patiënt is dat hij/zij niet meer naar het ziekenhuis hoeft voor dit onderzoek, dat u sneller geholpen wordt en dat het eigen risico niet wordt aangesproken. Denkt u hiervoor in aanmerking te komen, overleg dan met uw huisarts.

 

Inloopspreekuur

Iedere ochtend is er een inloopspreekuur tussen 8 uur en half 10 in Terheijden. U kunt dan zonder afspraak binnen lopen voor een consult bij de huisarts. U hoeft zich niet te melden aan de balie, maar u kunt direct plaats nemen in de wachtkamer. De bezetting van de huisartsen is als volgt:

  • maandag: dokter Hectors, dokter Van Haaren en dokter van Ierland
  • dinsdag: dokter Hectors, dokter van Ierland en dokter van Roon
  • woensdag: dokter Van Haaren en dokter van Roon
  • donderdag: dokter Hectors en dokter van Ierland
  • vrijdag: dokter Hectors, dokter Van Haaren en dokter van Roon

Voor een afspraak bij de assistente moet u nog wel telefonisch een afspraak maken.

 

Medewerkers

Mw. K.M.A. van Haaren
Huisarts

Aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag

Dhr. J.C. Hectors
Huisarts

Aanwezig van maandag t/m vrijdag

Mw. R. van Ierland
Huisarts

Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag

Dhr. F. van Roon
Huisarts in opleiding

Aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag

Karin Riteco
Praktijkondersteuner psychische klachten

Aanwezig op dinsdag en donderdag

Monique Mesters
Praktijkondersteuner psychische klachten

Aanwezig om de week op woensdag

Wendy van Gool
Praktijkondersteuner ouderenzorg

Aanwezig op maandag, woensdagochtend en donderdag

Maartje Schröder
Praktijkondersteuner lichamelijke aandoeningen, praktijkmanager

Aanwezig op maandag, woensdag en donderdag

Cockie Hoevenaar
Spreekuurondersteuner huisarts, praktijkmanager
Lotte Haanskorf
Praktijkondersteuner lichamelijke aandoeningen, doktersassistente
Daniëlle Verweijmeren
Spreekuurondersteuner huisarts
Bianca Braat
Spreekuurondersteuner huisarts en POH ouderenzorg i.o.
Sandra Dubbelman
Verpleegkundige, triagist
Stephanie Maas
Praktijkondersteuner Jeugd

Op woensdag in onze praktijk aanwezig. Voor een afspraak kunt u bellen naar: 0162-760262

Jasmijn Gijzen
Diëtiste

Is op vrijdag in onze praktijk aanwezig. Zij is telefonisch bereikbaar op: 06-18294398

Openingstijden

Handig om te weten

Beheer uw gezondheid veilig online

MijnGezondheid.net is uw persoonlijke zorgdossier op internet en biedt u de mogelijkheid gezondheidszaken veilig, makkelijk en snel te regelen.

Wilt u gebruik maken van MijnGezondheid.net dan kunt u zich aanmelden door op “online regelen” te klikken bovenaan onze website.

Zorg en behandelwensen

De online keuzehulp helpt u met het nadenken over wensen voor zorg en behandeling, en het bespreken en vastleggen daarvan. U kunt hiermee beginnen als u nog gezond bent, maar ook wanneer u ouder wordt, of ziek wordt.

Naar de online keuzehulp

Psychisch-fit trainingen
  • Beter omgaan met werkstress?
  • Minder Piekeren?
  • Leren ontspannen?
  • Beter slapen?
  • Minder alcohol drinken?
  • Betrokken omgeving?
  • Mindfulness?
  • Pak je somberheid aan?

Met behulp van de trainingen die u op deze website vindt kunt u zelfstandig aan de slag

 

Het Nederlands Bijwerkingencentrum Lareb is het nationale meldpunt van bijwerkingen van geneesmiddelen in Nederland. Doordat alle meldingen op één centraal punt worden verzameld, kan Lareb de veiligheid van geneesmiddelen in Nederland bewaken. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk bijwerkingen ook daadwerkelijk worden gemeld!

Lees meer

Uw huisartsenpraktijk is aangesloten bij de Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken, een samenwerkingsverband van zo’n 70 huisartsen. Samen met andere zorgpartners organiseert Zorroo chronische zorg (diabetes, COPD, CVRM en astma), geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg en jeugdzorg in de regio.

Lees meer

Voor gespecialiseerde huisartsenzorg kunt u terecht bij ZorrooPLUS. Huisartsen en medisch specialisten werken hier slim met elkaar samen. Er zijn meerdere specialisaties. Deze vallen meestal onder huisartsenzorg waardoor u geen eigen risico betaalt. Uw behandeling is persoonlijk en dichtbij huis.

Lees meer

Huisartsenpost Oosterhout

Is het avond, nacht, weekend of een officiële feestdag? En is uw klacht zo dringend dat u echt niet kunt wachten tot het spreekuur van uw eigen huisarts? Bij spoed buiten kantooruren belt u de Huisartsenpost Oosterhout via tel. 0162–435000.

Naar website Huisartsenpost Oosterhout

Naar website Wanneer bel ik de huisartsen spoedpost

Werk onder professionele begeleiding aan het bereiken van een gezonde leefstijl. Zodat uw gezondheid verbetert en klachten kunnen worden voorkomen. Deelname wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Samen maken we ons sterk voor uw gezondheid.

Lees meer

Zorgverleners, zoals een huisarts of apotheek, kunnen hun computersysteem aansluiten op het beveiligde netwerk van het LSP voor snelle en betrouwbare elektronische uitwisseling van medische gegevens. Gegevens delen mag alleen met uw toestemming.

Geef uw huisarts direct toestemming

Lees meer

Patiëntenadviesraad (PAR)

Goede zorg verlenen staat voorop. Dit bereiken we door ook goed te luisteren naar onze patiënten. We doen dit via een speciale raad die zelf bestaat uit patiënten: de Patiëntenadviesraad (PAR).

Wilt u iets delen? Mail naar
patientenadviesraad@zorroo.nl.

Heb je vragen over de zorgverzekering? Lees op de website van de Rijksoverheid hoe het zit met bijvoorbeeld vergoedingen, eigen risico, zorgpremie en zorgtoeslag. Of bel Informatie Rijksoverheid: 1400.

Lees meer

Op zoek naar een uitdaging in de huisartsenzorg? Heb je lef en ben je een tikkeltje eigenzinnig? Dan ben je bij Zorroo aan het juiste adres! Samen maken we ons sterk voor 24/7 huisartsenzorg in de regio Oosterhout. Bekijk onze vacatures, veelgevraagde functies en inspirerende verhalen van collega’s.

Lees meer

Nederlands leren en spreken, oefenen met lezen en schrijven. Leren internetten en omgaan met de digitale overheid. Theek 5 is de plek om je te blijven ontwikkelen.

Lees meer

Nieuws

MijnGezondheid.net

Onze praktijk maakt gebruik van MijnGezondheid.net. Via dit internetportaal regelt u makkelijk, veilig en snel uw zorg online. Via een beveiligde verbinding krijgt u inzage in delen van uw medisch dossier. U kunt bijvoorbeeld herhaalmedicatie aanvragen, laboratoriumuitslagen bekijken, een afspraak maken, een e-consult aanvragen en betrouwbare informatie over uw aandoeningen en medicatie raadplegen. In de bijgevoegde folder vindt u meer informatie. 

U kunt de mogelijkheden van MijnGezondheid.net ook online bekijken via onze website in het menu Online regelen.  

Om ook in de avond, nacht en weekend goede zorg te kunnen krijgen, is het belangrijk dat de huisartsenpost inzage heeft in uw medisch dossier. U kunt online uw toestemming regelen via: www.volgjezorg.nl.

 

Samenwerken aan uw gezondheid

Iedereen is anders. We willen dat onze patiënten zorg krijgen die bij ze past: zorg op maat. Daarom zijn wij een nieuwe weg ingeslagen voor mensen met diabetes, COPD, astma en hart- en vaatziekte. Bij de behandeling hiervan willen we meer aansluiten op wensen en behoeften.

Nieuws

  • Wat kun je in en rond je huis veranderen om gezond oud te worden? Met deze tips leef je actiever, maak je gezondere keuzes en verklein je het risico op onder andere hartziekten, kanker en dementie.

    Lees het hele artikel op >> Gezondheidsnet.nl

    Publicatiedatum: 27-09-2018

  • De Gezondheidsraad heeft de voedingsnormen voor vitamines en mineralen voor volwassenen geëvalueerd. Dat leidt tot een aanpassing van de voedingsnorm voor: vitamine A, thiamine, riboflavine, niacine, calcium, ijzer, jodium, kalium en magnesium. Dit meldt de Gezondheidsraad.

    Lees het hele artikel op >> Nationalezorggids.nl

    Publicatiedatum: 19-09-2018

  • Voor de meeste zogenaamde ‘paramedische’ zorgverleners heeft u géén verwijsbrief meer nodig.

     

    Geen verwijsbrief Wel verwijsbrief
    Diëtisten Logopedie voor kinderen onder 18 jaar
    Ergotherapeuten Audiologisch centrum
    Fysiotherapeuten Eerste afspraak in een ziekenhuis
    Huidtherapeuten  
    Logopedisten (voor volwassenen)  
    Optometristen  
    Cesar therapeuten  
    Mensendieck therapeuten  
    Podotherapeuten  
    Verloskundigen  
    Pedicures  

     

    Zelf afspreken
    U kunt zelf rechtstreeks een afspraak maken met de zorgverlener waar u naartoe wilt. De zorgverleners hebben zelf afspraken gemaakt met de zorgverzekeraars. Zij geven uw kosten (meestal) aan uw zorgverzekering door. Dat gaat niet via uw huisarts.

    De huisarts ziet wel in uw medisch dossier of u naar een zorgverlener gaat (als u hiervoor toestemming heeft gegeven). Bijvoorbeeld naar de fysiotherapeut of diëtist. Dat is belangrijk, want zo blijft uw huisarts op de hoogte van uw gezondheid.

  • Uw eigen huisarts kan u géén geneeskundige verklaring geven. Een onafhankelijke huisarts wel.

    Wat is een geneeskundige verklaring?
    Een geneeskundige verklaring is een brief met het oordeel van een arts. Dat oordeel kan gaan over of u dingen kunt doen. Bijvoorbeeld werken, autorijden en naar school gaan. Het kan ook gaan over of u recht heeft op hulp. Bijvoorbeeld een parkeervergunning of een aangepaste woning. Een geneeskundige verklaring noemen ze ook wel een medische verklaring of een doktersverklaring.

    Alléén via een onafhankelijke arts
    Alleen een andere arts dan uw eigen arts mag een geneeskundige verklaring aan u geven. Deze arts kan een oordeel geven over uw situatie zonder daar zelf een mening over te hebben. Zo kan uw eigen huisarts zich bezighouden met uw zorg en een goede relatie met u. De onafhankelijke arts vraagt als het nodig is informatie op bij u of uw eigen arts. Daarvoor is uw toestemming nodig.

    Waar u een onafhankelijke arts vindt
    Vraag de organisatie die de geneeskundige verklaring nodig heeft om advies. Zij kunnen u verwijzen naar een onafhankelijke arts die de eisen kent voor de hulp die u nodig heeft.

    Andere mogelijkheden

    • Vraag de organisatie die de geneeskundige verklaring nodig heeft of uw eigen oordeel over uw gezondheid genoeg is.
    • Deel zelf (een deel van) uw medische gegevens met de website MijnGezondheid.net via ‘Mijn dossier’ en ‘Dossier opslaan’.
    • Vraag uw huisarts om een kopie van uw medische gegevens.

    Meer informatie over de geneeskundige verklaring vindt u op de website van de beroepsvereniging voor artsen (KNMG): Lees meer hierover op de website van de KNMG

Thuisarts.nl

Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl.
Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent

Apotheek.nl

Zoekt u specifieke informatie over medicijnen?

Voor informatie over medicijnen verwijzen wij u graag door naar de website Apotheek.nl.
Apotheek.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over medicijnen.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent